Om Bessie

Bessie Jeans blev grundlagt i 1985 og vores mission er i dag, den samme som dengang. Vi ønsker, at producere de perfekte jeans! Jeans, der passer til alle kvinder uanset alder og kropstype, som får dig til at føle dig smuk, fri og godt tilpas. Vores jeans-filosofi er: Pasform, kvalitet og komfort.

Vidste du, at Bessie Jeans er et 100% italiensk produkt. Arbejdet er udført af voksne italienske syersker, der får en ordentlig løn og arbejder i et arbejdsmiljø, som er kontrolleret af EU-regler og er på niveau med dansk standard. Alle Bessie varer er vasket på vaskerier i Italien, som følger de miljøregler, der gælder for produktion i EU og, som renser og genbruger vandet.

Hver år kommer vi ud med mindst 4 nye kollektioner, hvor vi sætter fokus på nogle af modens tendenser. Vores jeans strækker sig over hele skalaen, fra de tidsløse, elegante og chikke, til de lidt mere rå og dristige designs. Hver detalje bliver udvalgt med stor omhu og vi bruger stor tid på at udvælge de helt rigtige mønstre og metervarer til vores bukser, så vi er sikre på, at du som kunde, får et par bukser du kan være glad for i årene frem.

Vores unikke pasformer, størrelser og benlængder gør, at der altid kan findes den rigtige buks til dig. Vores basis jeans fåes altid i 3 længder, længde 30, 32, 34. Og i str. 27"-36", som svarer til dame str. 34+ til str. 46. Vores holdning er, at bukser skal laves i tommer (inch), da man derved kan få ½ damestørrelser, og derfor altid kan finde den helt rigtige størrelse.

Vores størrelses skema

strskema

Vi er et af de mest respekteret Jeans firmaer i Skandinavien og sælger pt. til over 700 butikker i Europa.

Vi er repræsenteret i:
Skandinavien, Benelux, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, og Irland.